Lagermedarbetare

Svenska Bad AB är ett marknadsledande och väletablerat företag i spännande utvecklingsfas som säljer och tillverkar spabad genom tre olika varumärken, Svenska Bad, Nordpool och Svenska Pro. Vi omsätter 350 miljoner och är ca 20 st medarbetare i Östra Frölunda. 

Din profil 
Vi söker nu Dig som är serviceminded med fokus på struktur och ordning. Arbetsuppgifterna ställer krav på logiskt tänkande och förmåga att kunna ta egna initiativ. Du behöver kunna klara av att jobba i ett högt tempo – både självständigt och tillsammans med Dina kollegor.

Vi ser gärna att Du har erfarenhet av lager/logistik och kan sprida energi och glädje bland dina kollegor. Arbetet kräver att Du har god fysik, då arbetet innebär en del tyngre lyft. Datavana är ett krav.

Vi söker dig som vill jobba heltid hos oss. Arbetstiderna är förlagda till endast dag. Truckkort är meriterande.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete i ett bolag med egna produkter där design och teknik är viktiga parametrar.

För ytterligare information om tjänsten, kontakta info@svenskabad.se Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via info@svenskabad.se

Välkommen med din ansökan! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *