spabad-utsikt
Adress:

Brogatan, 335 73 Hillerstorp

Telefon:

Villkor

Svenska Bad AB (556516-6419) bedriver verksamheten https://svenskabad.se/ Nedanstående villkor avser verksamheten.

Pris

Alla priser på https://svenskabad.se/ redovisas inklusive moms och exklusive frakt.

Fraktkostnad

För ordrar under 1200 kronor tillkommer det en fraktkostnad på 79 kronor. Vid en order över 1200 kronor tillkommer ingen frakt.

Fraktskador

Vid eventuella fraktskador av din vara ska detta meddelas och anmälas till DB Schenker. Vänligen gör en reklamationsanmälan på DB Schenkers hemsida. Tänk på att anmälan senast ska vara gjord 7 dagar efter mottaget paket.

Leveranstid

Vi levererar alla produkter med DB Schenker Sverige. Leveranstiden är normalt 2-7 arbetsdagar om varan finns inne på vårt lager. Skulle paketet försvinna efter de lämnat vårt lager ber vi dig först att söka efter det på DB Schenkers hemsida, därefter om paketet inte återfinns ber vi dig ringa DB Schenker på 020-22 00 45.

Leveransvillkor

https://svenskabad.se/ Använder sig utav DB Schenkers leveransvillkor 0001 EX works.

Retur

Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan anledning inom 14 dagar. Ångerfristen börjar gälla dagen efter att konsumenten tagit emot varan. Om ångerfristens sista dag infaller under en lördag, söndag, helgdag förlängs ångerfristen så att den även gäller nästkommande vardag.

Villkor för retur

Tänk på att du ansvarar för varan vid en retur till oss. Vid en retur ska varan förpackas så att den inte kan skadas tillsammans med retursedeln som tydligt ska vara ifylld i förpackningen som varan anlände i. Förpackningen ska förslutas och returetiketten ska synas tydligt på förpackningens utsida. Tänk på att returnera varan på det utlämningsställe som anges på returetiketten.

Ej utlöst försändelse

Ifall köparen inte tar emot eller löser ut sin beställda vara debiteras fraktkostnaden samt en expeditionsavgift om 250 kr.

Personuppgifter

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få ta del av den information som vi har registrerat på dig och om du anser att den kan vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice. Vi försäkrar att vi inte säljer eller överlåter några personuppgifter till andra parter.

0
Din varukorg är tom!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Svenska Bad
Brogatan
335 73 Hillerstorp