Spakemikalier

Stort utbud av spakemikalier

Ge dig själv chansen till hälsa, välbefinnande och genuina njutningsstunder med vårt breda utbud av kemikalier för spabad. På Svenska Bad förstår vi hur viktigt det är att ditt spabad är rent och inbjudande för att främja både din hälsa och ditt välbefinnande. Vi erbjuder ett noggrant utvalt sortiment av högkvalitativa spakemikalier från välrenommerade varumärken som Spacare och Delphin.
Med dessa produkter garanterar vi kristallklart vatten och de optimala förutsättningarna för avkoppling. Våra produkter är effektiva mot vanliga problem som grumligt vatten, lågt pH-värde, och alkalinitet, och vi erbjuder även speciallösningar för de som är känsliga för klor.

Spakemi för optimalt underhåll av ditt spabad

För de som söker mildare desinfektionsmetoder erbjuder vi produkter baserade på aktivt syre samt kombinationsbehandlingar med klor och aktivt syre. Vårt utbud innehåller också Brom och kombinerade Brom + Rengöring-produkter, som erbjuder långvarigt skydd mot bakterier och alger. Vår produktlinje är utformad för att hålla ditt spabad rent och fräscht. Vi tillhandahåller allt från spaklor och pH-balanserare till olika typer av rengöringsmedel. Dessutom inkluderar vårt sortiment kemiska tillbehör som förbättrar användningen av spakemikalier och höjer kvaliteten på din spabadsupplevelse.

Investera i välbefinnandet för dig och ditt spabad med Svenska Bad, där hög kvalitet och kundnöjdhet är våra ledstjärnor. Vår omfattande kollektion av spakemikalier är anpassad för alla typer av desinfektion och inkluderar även ett brett utbud av diverse kemprodukter och rengöringsprodukter. Detta säkerställer att ditt spabad är den perfekta platsen för både avkoppling och återhämtning.

0
Din varukorg är tom!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Svenska Bad
Brogatan
335 73 Hillerstorp